Anti-Aging Ránctalanító Krém / Anti-Aging Cream

13 600 Ft

Speciális Matrixyl-os Ránctalanító

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

24-órás intenzív ápolás a nagyon száraz és érzékeny bőrökre.
A Matrixyl aktiválja az oldódó kollagén megújulását, hidratálja a kötőszövet mátrixot és leköti a szabad gyököket.
A bőr természetes kollagén állománya határozza meg a hatás minőségét.
A Matrixyl hatóanyag támogatja és aktiválja ezt a folyamatot.
Minden doboz 3 db ajándék ampullát tartalmaz, amelynek segítségével teljessé válik az Anti-Aging koncepció.
 
Az Anti-Aging Krém a szalonkezelés során kiválóan alkalmas 20 perces masszázshoz, a fáradt igénybevett bőrök felfrissülnek a ráncok eltünnek.
Hetente egyszer a kezelést kiegészíti az Anti-Aging Ampulla használata, melyet a lakossági csomagolásban, vendéged ajándékként megtalál.
Otthoni használatra, reggel vagy este alkalmazd a megtisztított bőrön.

85401

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Palmitoyl Pentapeptide-4(növ. Botox), Ricinus-olaj, Gingko Biloba-kivonat, Geránium-olaj, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Dimethicone, Sztearin-sav, Glycerin, Sorbitol
Választható kiszerelés
50ml + 3db Ampulla és 150ml