A-Vitaminos Maszk / Vitamin A Mask

7 200 Ft

A Szépség Vitaminja

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az A-Vitaminos Maszk egy speciálisan gazdag krém állagú maszk, melyet a száraz bőrök ápolására fejlesztettünk ki.
(A-Vitamin = Hám Vitaminja)
A maszk megújítja a száraz repedezett bőrfelületeket a kellemetlen feszülő érzés ezáltal megszűnik.
Az A-Vitamin minden bőrtipusnak teljeskörű ápolást biztosít.
Az A-Vitaminos Maszk nagyon kellemes állagú, tökéletesen kenhető.
 
Szalonkezelés során szánj elegendő időt az A-Vitaminos maszk felhelyezésére és hagyd, hogy 20-30 perc alatt nyugodtan kifejtse hatását.
Ha így teszel, vendéged teste és lelke is új életre kel.
Otthoni ápolás során a bőr kinézetétől függően hetente egy-két alkalommal babszemnyi terméket helyezz a megtisztított arc-, nyak és dekoltázs területére, 20 perc hatóidő elteltével mosd le langyos vízzel.
Száraz, repedezett, vitaminhiányos körmök ápolására is ajánljuk.

85312

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
A, E-vitaminok, Isopropyl Palmitate, Avokádó-olaj, Lanolin, Bisabolol, Sorbitol
Választható kiszerelés
50ml és 200ml