Speciális Hidratáló Krém / Special Moist

6 900 Ft

Speciális Hidratálás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Speciális Hidratáló Krém tökéletes ápolást nyújt minden vízhiányos bőr számára.
Használatával a bőr puhává, rugalmassá válik.
 
A Speciális Hidratáló Krémet szalonkezelés során maszkok, krémek alá javasoljuk, vagy masszázs előtt hidratálás céljából.
Otthoni ápolás során alkalmazása minden reggel, tonizálás után ajánlott.

85459

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
TEA-Lactate, Urea, Tejsav, Serine, Sodium Lactate, Allantoin, Shea-vaj, Betaine, Sorbitol, Polydecene
Választható kiszerelés
50ml és 200ml