Vízzel Feltöltő Maszk / Moisturizing Mask

6 370 Ft

Speciális Hidratáló Maszk

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Vízzel Feltöltő Maszk puha kisimító hatása mellett kollagén tartalmának köszönhetően enyhén hűsítő hatással is bír.
 
A Vízzel Feltöltő Maszkot a szalonkezelés során bőségesen vidd fel a megtisztított arc, nyak és dekoltázs területére.
A maszk lágy állagú és szinte teljesen beszívódik a bőrbe. 10-20 perc hatóidő elteltével langyos vízzel mosd le. A maszkot használhatod az ajkakon is.
Otthoni ápolás során használatát a bőr állapotától függően hetente 2-3 alkalommal javasoljuk.

85311

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kollagén, Szója-kivonat, Körömvirág-kivonat, Hydroviton, Glycerin, Tejsav
Választható kiszerelés
50ml és 200ml