Színezett Tápláló Krém / Moisture Film Sport

5 100 Ft

Színezett Nappali Hidratáló Krém (Világos & Medium)

Típus
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Színezett Tápláló Krém értékes hidratáló anyagainak köszönhetően valamennyi bőrtípus ápolására alkalmas. Leginkább azon Hölgyek számára ajánljuk akik nem szeretik a vastag Make-Up-ot.
A Színezett Tápláló Krém átlátszó, természetes színű ragyogást ad a bőrnek.
A Színezet Tápláló Krém két féle színtónusban kapható (Világos / Medium).
Nappali használatra ajánljuk.
 
Otthoni ápolás során használd a megtisztított bőrön.
Száraz, vagy kissé húzódó bőr esetén használj emulziókat, hidratáló krémeket (Speciális Hidratáló Krém) a Színezett Tápláló Krém alá.

85491

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Titanium Dioxide, Decyl Oleate, Triethanolamine, Magnesium Aluminum Silicate, Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Allantoin
Választható kiszerelés
40ml