Barackmagos Peeling / Apricot Peeling

5 590 Ft

A Sárgabarack Erejével

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Barackmagos Peeling a csonthéjas magból kivont dörzshatású mechanikai peeling.
Intenzíven fejti ki hatását, alkalmas a normál és a kombinált bőr ápolására.
A felesleges szaruréteget eltávolítja és a komedók felhalmozódását megszünteti.
Használata után a hatóanyagok jobban felszívódnak, hatásuk intenzívebb.
 
A szalonkezelés során a letisztítást követően egyenletesen oszlasd el a bőrön a Barackmagos Peelinget és masszírozd gyengéden körkörösen 2-6 percen át (frimátor alkalmazható).
Ezt követően mosd le bő vízzel, majd tonizálj.
Otthoni ápolásnál a letisztítást követően (a bőr kinézetétől függően) a Barackmagos Peeling-et havi egyszer, végezetül hidratáló termékeink használatát javasoljuk.

85465

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Sárgabarackmag őrlemény, Sodium Cetearyl Sulfate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Allantoin
Választható kiszerelés
50ml és 200ml