Krém Peeling / Peeling Cream

5 900 Ft

Gyengéd Kémiai Peeling

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A Krém Peeling egy kellemes állagú gyengéd kémiai peeling, mely dörzshatású szemcsék nélkül rendkívül finom ápolást biztosít bőrödnek. Eltávolítja a szennyeződéseket, fellazítja a felesleges faggyú- és szaruréteget, a bőr kiszárítása nélkül. Tökéletesen alkalmas az érzékeny és seborrhoeas bőrök ápolására.
 
A Krém Peeling-et szalonkezelés során a letisztított bőrön alkalmazd.
A Krém Peeling-et 6-8 percig hagyd fent száradásig (frimátor alkalmazható), miközben a bőrt feszíted finoman dörzsöld le, végezetül mosd le langyos bő vízzel.
A bőr problémájától függően 3 hetente egyszer, ezt követően pedig hidratáló termékeink használatát javasoljuk.
Érzékeny bőr esetén ne dörzsöld le a Krém Peeling-et csak langyos vízzel mosd le, kerüld a szemkörnyéket.
A vendég otthoni ápolásra havi 1 alkalommal használja a letisztított arcon, majd használjon hidratáló termékeket.

85461

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Kovaföld, Serine, Tejsav, TEA-Lactate, Urea, Triethanolamine
Választható kiszerelés
50ml és 200ml