Speciális Nyak és Dekoltázs Krém / Special Throat Care

7 800 Ft

A Gyönyörű Dekoltázsért

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Alvás alatt felvett testtartásunk, pozíciónk nagyban felelős a nyak és dekoltázs szöveteinek állapotáért.
A Speciális Nyak és Dekoltázs Krém rendszeres használata esetén a bőr kondícionálódik és kisimul.

A Speciális Nyak és Dekoltázs Krémet a szalonkezelés során masszázshoz, vagy kiegészítő maszkként javasoljuk.
Kezelési tipp: amíg az arcon a Kaviáros Kollagén Lap fejti ki intenzív hatását, addig vidd fel a dekoltázsra a Speciális Nyak és Dekoltázs Krémet.
Könnyű lágy állagú ezért 20 perc alatt tökéletesen, nyomtalanul beszívodik a bőrbe, nem kell lemosni.
Otthoni ápolás során reggel és este vékonyan oszlasd el a letisztított nyak, dekoltázs és ha szükséges a mell területén, könnyen beszívódik, ezáltal nem hagy nyomot a blúzokon.

85440

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Körömvirág-kivonat, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Hydrogenated Olive Oil, Hidrolizált szójafehérje, Sorbitol, Betaine, Polydecene, Propylene Glycol
Választható kiszerelés
200ml Lakossági és 200ml Kabin