Gyümölcs Komplex / Fruit Complex

10 790 Ft

Gyümölcssavas Ápolás

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A trópusi gyümölcssavak frissességet és finom megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.
A glycolic savnak, a tejsavnak, és a citromsavnak keratolytic hatásuk van, ezáltal erősítik a bőr legfelső rétegének természetes hámlását.
A peeling hatásnak köszönhetően a sötét foltok kivilágosodnak. Az új cellarétegnek köszönhetően a bőr simábbá válik a pórusok kitisztulnak és összehúzódnak.
Ez a bőrápolási koncepció is 3 ampullával érkezik.
 
Szalonkezelés során a Gyümölcssavas Krémet kúrában javasoljuk AHA kezelésekhez. Kiválóan beépíthető 20 perces masszázshoz.
A Gyümölcssavas Krém otthoni alkalmazásakor a krém felvitele előtt használd a 8%-os Gyümölcssavas Ampullát. A változatos koncentrációk egymás utáni használata egy hatásos, egymásra épített kezelést biztosít a bőrnek.
A krém használatát minden reggel és este javasoljuk késő ősztöl-kora tavaszig a megfelelő fényvédelem biztosításával.

85463

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
AHA-sav, TEA-Lactate, Sodium Hydroxide, Glycerin, Betaine, Citromsav, Tejsav, Shea-vaj, Serine, Sorbitol, Allantoin
Választható kiszerelés
50ml + 3db Ampulla és 150ml