A-Vitaminos Téli Krém / Vitamin A Winter Cream

9 300 Ft

Speciális Védelem Télre

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

Az A-Vitaminos Téli Krémet specifikusan a hideg-nedves évszak által okozott problémák kezelésére készítettük el! A-Vitaminos Téli Krémünk még a minuszokban is megfelelő védelmet nyújt, tökéletes a téli sportok alkalmával, használata mellett a száraz, kirepedezett területek(ezeket gyakran "téli ekcémának", vagy "hideg allergiának" is nevezik) eltünnek!
 
Szalonkezelés során alkalmazd az A-Vitaminos Téli Krémet masszázsokhoz és oklúziós maszkok alá.
Otthoni ápolás során a bőr állapotától függően használd reggel, vagy este a már letisztított arcon, továbbá heti egyszer kiegészítheted a kezelést az A-Vitaminos Ampullával, melyet a lakossági csomagolásban ajándékként megtalálsz!

85420

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Méhviasz, A, B6-vitaminok, Lanolin, Kollagén, Decyl Oleate, Sorbitol
Választható kiszerelés
50ml + 3db Ampulla és 150ml