Intenzív Szájápoló 6 Fakt. UV Szűrővel / Lip Care

2 600 Ft

Speciális Védelem Télre 6 Faktoros UV Szűrővel

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

A téli sportok kivételes kihívások elé állítják a bőrt és az ajkat!
Ha huzamosabb ideig a természetben tartózkodunk az intenzív napsugarak, a hó visszatükröződése, a minuszokba is áthajló hideg hőmérséklet és a szél, mind-mind gyakran okoznak érdes, kicserepesedett, de akár még gyulladt ajkakat is!
Az Intenzív Téli Szájápoló hatóanyagai, mint pl. a kámfor és a borsmentaolaj fertőtlenítő hatásúak, javítják a vérellátást, ezáltal megakadályozzák a kisebb hólyagok kialakulását!
A Téli Szájápolót az ujjak használata nélkül közvetlenül az ajkakra juttassuk fel ezt a praktikus tubus segítségével könnyedén elvégezhetjük. Amennyiben huzamosabb ideig a természetben kívánunk tartózkodni, feltétlenül vigyük magunkkal és gyakran krémezzük be vele ajkainkat. Alkalmazását a bőr állapotától függően napi többszöri használatra, ápolásra javasoljuk.

80240

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Borsmentaolaj, Allantoin, Méhviasz, Glycerin, Lanolin, Shea-vaj, Camphor
Választható kiszerelés
15ml