Anti-Aging Ránctalanító Testápoló / Anti-Aging Body Lotion

5 250 Ft

KIZÁRÓLAG ELŐRENDELHETŐ TERMÉK!

Testápolás "Matrixyl"-al

Kiszerelés
Mennyiség

  • Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
Amennyiben kozmetikus vagy, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, így a kért adatok visszaigazolása után a rád vonatkozó nagykereskedelmi árakat/szolgáltatásokat/kabin kiszereléseket láthatod!
  • Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk!
  • Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled. Ügyfélszolgálatunk több mint boldog, ha a felmerülő kérdésekről konzultálhat Veled.
  • 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából! 6 vagy több kabin terméket vásároltál? Ne felejts el ajándékot választani az Ajándék+ kategóriából!

AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁNAK KÖZÉPPONTJÁBAN A KOLLAGÉN ÁLL!
25%-os jelenlétével a leggyakoribb protein az emberi szervezetben, a háló struktúrában felhalmozódó kollagén rostok a bőrt ellenállóbbá teszik. A háló térközei folyadékkal töltődnek ki, a kor előrehaladtával a kollagén háló megsüllyed.
A hatóanyagokban gazdag Anti-Aging Testápoló aktiválja az oldódó kollagén megújulását, hidratálja a kötőszövet mátrixot és leköti a szabad gyököket, mindennapos használatával elősegíti a száraz, feszülő bőr megújulását!

85428

Adatlap

Fontosabb hatóanyagok
Palmitoyl Pentapeptide-4(növ. Botox), Ginkgo Biloba, Cyclomethicone, Sodium Hydroxide, Szorbinsav, Pálmamag-Kókuszolaj lipidek, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glycerin, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Dimethicone
Választható kiszerelés
200ml