Ránctalanító, hidratáló, hűsítő Lady Esther testápoló termékek

Termékcsoportunk kiemelkedő minőségű testápolói kitűnő választás a változatos igényekhez, frissítő testkezelésekhez és az optimális bőrápolás érdekében. A sorozatban többféle hatóanyagos testápoló krém, testápoló gél és balzsam, illetve testpeeling áll rendelkezésre, minden bőrtípusra. Testkezelő termékeinket kizárólag előrendelésbe tudjuk felvenni.

Testápoló Kozmetikum Termékskála

Hyaluron Géltusfürdő

Frissítő Hyaluron Géltusfürdő
Frissítő Hyaluron Géltusfürdő , mindennapos használatra.
A különösen enyhe felületaktív anyagok megőrzik a természetes savköpenyt, amely fontos védelmi vonala szervezetünknek. A hidratáló hyaluronsav megakadályozza a feszülő, száraz bőrérzet kialakulását. Minden napos használatával a bőr kellemesen felfrissült és hidratálttá válik.

Egészítse ki otthoni ápolását a Hyaluron Testápolóval is.

Hyaluron Testápoló / Hyaluron Silk Body Lotion

Testápolás a Hyaluron Erejével
A kor előrehaladtával a bőr veszít nedvességtartalmából, feszessége csökken ezért fontos mindennapos védelme, hidratálása.
A parabénmentes Hyaluron Testápoló gazdag textúrájának (hyaluron, selyem-protein, shea-vaj) köszönhetően intenzíven hidratál és feszesít, selymes állagának köszönhetően könnyen kenhető, gyorsan beszívódik, ragacsos érzetet nem hagy maga után.

Anti-Aging Ránctalanító Testápoló / Anti-Aging Body Lotion

Testápolás "Matrixyl"-al
AZ ÖREGEDÉS FOLYAMATÁNAK KÖZÉPPONTJÁBAN A KOLLAGÉN ÁLL!
25%-os jelenlétével a leggyakoribb protein az emberi szervezetben, a háló struktúrában felhalmozódó kollagén rostok a bőrt ellenállóbbá teszik. A háló térközei folyadékkal töltődnek ki, a kor előrehaladtával a kollagén háló megsüllyed.
A hatóanyagokban gazdag Anti-Aging Testápoló aktiválja az oldódó kollagén megújulását, hidratálja a kötőszövet mátrixot és leköti a szabad gyököket, mindennapos használatával elősegíti a száraz, feszülő bőr megújulását!

KÖVESS MINKET, ÉS ÉRTESÜLJ AZONNAL A LADY ESTHER KOZMETIKUMOK ÚJDONSÁGAIRÓL, AKCIÓIRÓL!